Hozzászólás a témához
 HozzászólásElküldve: 2011.04.12 10:10 
 
Offline
Avatar
Site Admin
Regisztráció: 2006.12.09
Hozzászólások: 1423
Profil
Részemről háromszor kötöttem ilyen (Slalom) biztosítást a szezonban.

Mivel szerencsére nem kellett használnom, így az ügyintézésről nem tudok beszámolni. (ezt tegye majd meg valaki "szerencsésebb" :D )

A kötés viszont tényleg gyorsan megy, főleg ha már másodszor köt az ember, akkor ugyanis már el vannak mentve az adatok, és gyakorlatilag csak pár dolgot kell kiválasztani (időpont, biztosítás típusa stb)

A bankkártyás fizetés is korrekten ment. Az OTP rendszere csinálja, így -bár lehet nem szeretni az OTP-t-, megbízhatóan és biztonságosan működik.

Az egész biztosításkötés durván 3 perc, tényleg nem sok.

Más: mivel nekem itthon kipurcant a nyomtatóm, így nem tudtam a kötvényt kinyomtatni.
Áron tanácsára szépen felírtam egy papírra a visszaigazolt biztosítás adatait. (név, biztosítási kötvény száma, biztosított időszak, a mindig hívható assistance tel.száma)
Ez a cetli ment a tárcámba, ami síelésnél is velem van. Az ezen lévő adatok első körben teljesen elegek egy esetleges zűrnél, a többit úgyis a biztosító intézi majd.

(biztonságból azért a pdf formátumú kötvényt kimásoltam egy pendrive-ra, és azt is elvittem magammal az útra)

Ezt csak amiatt írom, hogy ha nincs kéznél egy nyomtató, akkor is meg lehet kötni a biztosítást. Vagy például, ha valaki teljesen elfelejtette, akkor bárhonnan, akár egy netkávézóból is meg lehet csinálni. (bár nyilvános helyekről én nem szívesen fizetnék bankkártyával, egy ismerős kölcsöngépe megnyugtatóbb)
 HozzászólásElküldve: 2011.02.15 22:45 
 
Offline
Avatar
Site Admin
Regisztráció: 2006.12.09
Hozzászólások: 1423
Profil

A sportbiztositas.net biztosításaival, szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok megosztásának színtere...

Hozzászólás a témáhozTetszik a carvingski.hu?  Megosztás: Facebook carvingski.hu a facebookon: carvingski.hu a Facebookon

cron
Lap tetejére


Powered by phpBB® | Style© carvingski.hu | Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség